Воблер 105 мм, 11 гр, (0-1м) A-17-1-07

Воблер 105 мм, 11 гр, (0-1м) A-17-1-07

артикул

338-627

Характеристики:

Размер

105мм

Масса

11гр

Тип товара

воблер