AZOR Воблер 45 мм, 7 гр, (0-1м) A-71-10

AZOR Воблер 45 мм, 7 гр, (0-1м) A-71-10

артикул

338-642

Характеристики:

Размер

45мм

Масса

7гр

Тип товара

воблер