AZOR Воблер 50 мм, 5 гр, (0-1м) A-102-12

AZOR Воблер 50 мм, 5 гр, (0-1м) A-102-12

артикул

338-644

Характеристики:

Размер

50мм

Масса

5гр

Тип товара

воблер