AZOR Воблер 60 мм, 7 гр, "лягушка" (0-0,5м) A-25-3-01

AZOR Воблер 60 мм, 7 гр, "лягушка" (0-0,5м) A-25-3-01

артикул

338-635

Характеристики:

Размер

60мм

Масса

7гр

Тип товара

воблер