AZOR Воблер 65 мм, 9 гр, (0-0,5м) A-09-1-14

AZOR Воблер 65 мм, 9 гр, (0-0,5м) A-09-1-14

артикул

338-623

Характеристики:

Размер

65мм

Масса

9гр

Тип товара

воблер