AZOR Воблер 80 мм, 7 гр ( 0-1м) A-06-1-01

AZOR Воблер 80 мм, 7 гр ( 0-1м) A-06-1-01

артикул

338-619

Характеристики:

Размер

80мм

Масса

7гр

Тип товара

воблер