AZOR Воблер 85 мм, 12 гр, (0-0,5м) A-45-02

AZOR Воблер 85 мм, 12 гр, (0-0,5м) A-45-02

артикул

338-641

Характеристики:

Размер

85мм

Масса

12гр

Тип товара

воблер