AZOR Воблер 95 мм, 8 гр, (0-1,5м) A-14-1-10

AZOR Воблер 95 мм, 8 гр, (0-1,5м) A-14-1-10

артикул

338-625

Характеристики:

Размер

95мм

Масса

8гр

Тип товара

воблер