AZOR Воблер A-86-1-010, 105 мм,10,5 гр,(05-1м)

AZOR Воблер A-86-1-010, 105 мм,10,5 гр,(05-1м)

артикул

338-436

Характеристики:

Размер

105мм

Масса

10,5гр

Тип товара

воблер