AZOR Воблер 110 мм, 11 гр, (0-1,5м) A-08-1-01

AZOR Воблер 110 мм, 11 гр, (0-1,5м) A-08-1-01

артикул

338-622

Характеристики:

Размер

110мм

Масса

11гр

Тип товара

воблер