Воблер 80 мм, 7 гр, (0-1м) A-06-1-12

Воблер 80 мм, 7 гр, (0-1м) A-06-1-12

артикул

338-618

Характеристики:

Размер

80мм

Масса

7гр

Тип товара

воблер